Nemaža dalis Keto dietos mylėtojų praleidžia pusryčius, taiko protarpinį badavimą, kai kurie galbūt įprastus pusryčius pakeičia Keto kava (sudėtyje dažniausiai naudojamas sviestas, grietinėlė ir kokosų arba MCT aliejus). Tačiau kas sakė, kad košė - pusryčių maistas?
Šios košės didžiausias privalumas, kad ji pagaminama vienoje keptuvėje (su nesvylančia danga), sudėjus visus ingredientus ir maišant. Viso šio proceso trukmė - ne ilgesnė kaip 5 minutės.
Gardinkite šią košę jūsų mėgstamomis uogomis ar tiesiog cinamonu. Skonis? Kas ragavo teigė, kad išties primena manų košę!
Maistinė vertė (1 porcijos)
Kalorijos: 419 kcal
Riebalai: 41 g
Baltymai: 8 g Angliavandeniai: 6 g
Skaidulos: 3 g
Grynieji angliavandeniai: 3 g
Reikės:
- 50 g (4 v.š.) grietinėlės ar kokosų kremo
- 20 g sviesto
- 0.5 a.š. maltų auksinių linų sėmenų arba Indijos gysločio (Psyllium husk)
- 8 g (1 v.š.) kokosų miltų
- 1 kiaušinio
1 žiupsnelis druskos
Eiga:
1. Paimkite nedidelę, nesvylančia danga, keptuvę ir dėkite ingredientus tiesiai į ją. Paskutinį įmuškite kiaušinį (prieš dėdami į keptuvę galite jį lengvai išplakti šakute).
2. Sudėję visus ingredientus, įjunkite viryklę ant vidutinės kaitros ir pradėkite maišyti. Pradės tirpti sviestas, apsijungs visi ingredientai ir po truputi košė pradės tirštėti. Maišykite tol, kol pasieksite norimą tekstūrą. Skanaus!
Comments